RING OSS - 035-202 21 61

Grindar Skåne

RING OSS - 035-202 21 61

Stängsel

Anlita oss för grindar i Skåne. Vi levererar och monterar dem åt er.

Behöver ert företag ett nytt stängsel i Skåne? Vårt företag tillverkar, levererar och monterar alla typer även stängsel i Skåne. Till dina grindar i Skåne kan vi även lägga till stängsel.

Våra stängsel i Skåne 

Vi jobbar med stängsel och grindar i Skåne och kan erbjuda olika material och för olika ändamål. Det vanligaste stängslet vi producerar är industristängsel och villastängsel. Skillnaden mellan dem är stor, både i material, kostnad och syfte. 

Våra tre vanligaste industristängsel är:

  • Flätverksstängsel: Det är tillverkat av högsta kvalitet och användarvänlighet. Det rekommenderas till företag, idrottsföreningar och förskolor.
  • Panelstängsel: Det är svetsat och byggt på stöd av metall och förstärkningsdetaljer. Det är ett bra stängsel i Skåne för den som vill ha både ett bra skydd och estetiska funktioner. Stängslet är mycket starkt och lättskött.
  • Palissadstängsel: Det stängslet har en bra skyddade funktion för privata hem och företag. Används ofta av bilfirmor och andra anläggningar med högt krav på säkerhet och god design. Stängslet består av stående och liggande stålprofiler, som är svetsade.

Gör även specialanpassade stängsel

Vårt företag levererar även olika former av stängsel i Skåne till villor oavsett säkerhetsklass. Vi ka ta fram stängsel till ert privata hem till både den fastighet som behöver extra skydd men också till den som bara vill ha en avskärmning samt en estetsisk karaktär till tomten. Vi har många färdiga alternativ men kan även skräddarsy ett stängsel i Skåne åt er.

Kontakta oss om du behöver ett stängsel i Skåne! Vi har även grindar i Skåne.